Kristin

Alla inlägg den 24 maj 2010

Av Kristin - 24 maj 2010 11:14

Helgen som gick var minst sagt innehållsrik... Gick upp nio i lördags och vid tio kom Lelle hit. Vi tog en promenad med Buster och gick och lämnade honom till husse. Sedan bar det av till Märsta där det inhandlades 2 klänningar och lite fika, innan det var dags att kliva upp i tortyrstolen (läs tatueringsstolen). Det var tattoon i nacken som skulle fyllas i..IGEN!!! 

Efter detta fick vi lite tokryck och tyckte att vi förtjänade en shoppingrunda. Sagt och gjort, det bar av till Skärholmen där det shoppades för fullt  .

Sen var det en sväng hem till Lelle och lasta av alla kassar innan det bar av till Heron City. Vi skulle ha ätit på O´Learys, men det var abonnerat, så det fick bli Pizza Hut istället, men det var inte fy skam det heller.

En snabbsväng förbi Maxi, sen hem till Lelle igen och gå ut med katterna. Dom är så roliga, för dom vill jättegärna gå ut, men när dom väl är ute så är ju den stora världen utanför väldigt läskig  .

Sedan var det dags att ta tag i trädgårdsarbetet... på med arbetshandskarna och bort med allt ogräs och alla j***a maskrosor!! 

Som avslut på kvällen så blev det lite småpyssel och annat innan vi gick och la oss och somna till en film.


På söndagen vaknade vi innan åtta  . Vi kollade klart på filmen och käkade frulle innan det bar av till Plantagen för inköp av blommor och annat kul. 

Hemma hos Lelle igen satte vi igång med planterandet av blommorna och gissa om vi hade tur med vädret. Det hade regnat på morgonen och när vi åkte till Plantagen hade det precis slutat regna och typ 10 min efter att vi planterat klart så började det regna igen - snacka om tur!! 

Resten av eftermiddagen tog vi det ganska lugnt inne det var dags att resa hem, trött och nöjd efter en härlig helg. tack Lelle för ännu en kul helg  .

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards