Kristin

Alla inlägg under juni 2009

Av Kristin - 7 juni 2009 22:35

Jaha, då verkar det som att den nya salvan till Busters ögon inte fungerar iaf =(. När Danne kom idag för att lämna Buster så berättade han att Buster hade börjat kisa med ögonen igår, precis så som han har gjort de andra gångerna när vi slutat med medicinen. Jag höll lite koll på Buster under dagen men bestämde mig iaf för att åka och hämta kortisonsalvan och ge honom. Redan efter ett par timmar blev det bättre och nu kisar han inte alls.

Ska ringa till Ultuna tidigt imorn och försöka få tag på Eva.

Jag är så less på det här, tycker så synd om Buster som måste leva med det här =(

Av Kristin - 7 juni 2009 20:42

Då jag har lyckats glömma min ena handsfree hos Lelle och den andra hos Camilla så får man lov att improvisera och göra sin egen hemmagjorda handsfree. Resultatet kan ni se nedan =OP

Av Kristin - 4 juni 2009 19:02

Idag var vi på återbesök hos Busters ögonspecialist Eva. Jag var lagom nervös för vad domen skulle bli och vad det sedan skulle kosta. Det hade jag inte behövt vara - allt såg bra ut och det kostade 1/3 av vad jag hade förväntat mig :)

Hur som helst så började dagen med att Camilla kom över medan vi höll på att göra oss i ordning. Sedan en liten promenad ner på stan i regnet för att hämta bil av gudmor (tack gode gud för att slippa ta bussen till Ultuna då detta hade inneburit 2 byten av buss i regnet).

Lagom blöta puttrade vi iväg till Ultuna och kom en kvart tidigt - perfekt för en fika stund, Camilla hade nämligen tagit med sig bullar som hon bakat =O).

Väl inne hos Eva var det såklart dags för Buster att påminna dom (dvs Eva och hennes assistent) om var Frolic-burken fanns. Buster har ju varit hos Eva ett par ggr så han vet var burken finns och han är väldigt mån om att berätta det för alla som kommer in i rummet *asgarv*.

Efter alla undersökningar och även vaccination fick Eva även kolla på Busters hals. Han har kliat sig en del där sista tiden så jag passade på att fråga om det oxå men hon trodde att det bara rörde sig om obalans i huden så nu har vi inköpt ett specialschampoo som vi ska prova och se om det blir bättre.

Annars såg allting jättebra ut, ögonen var som dom skulle förutom ett par grå fläckar som jag varit orolig för. Jag trodde att det var börjar till starr men det visade sig att det bara var något annat som troligen orsakats av hans långvariga medicinering utav kortisonsalva i ögonen. Så nu har vi fått en ny salva vi ska prova. Den är anti-inflammatorisk och bra för ögonen. Sen ska vi tillbaka om 2 månader på återbesök.


Lite skryt måste jag få med också *fniss*... Buster har alltid fått jättemycket beröm av Eva för att han är så fin och såååå trevlig. Hon berättade att hon hade gått igenom massa journaler och i Buster stod det "mycket trevlig hund!!" (notera utropstecknen). Hon berättade att det är ungefär 10 hundar per år som hon skriver något sånt om så det var kul att höra *mycket stolt matte*.



Av Kristin - 1 juni 2009 12:51

.... tillbringades största delen i Hallunda hos Lelle =O).

Jag åkte kommunalt till henne, det tog 2(!!) timmar - helt sjukt!!

Lelle hämtade mig på station så drog vi hem til henne en sväng innan vi gav oss ut på en liten shoppingrunda =O).

Sedan väntade ommöblering av vardagsrummet, dvs jag låg på soffan och i fotöljen medan Lelle släpade runt på sakerna. Midda blev det inte förrän kl tio på kvällen och såklart massa chips och godis, hihi... Innan sängdags var det inkoppling av den nyinköpta TV´n som gällde. Den kändes helt enorm och man blev lite smått åksjuk av den där HD-effekten *asgarv*.

På söndagen vaknade vi tidigt och käkade frulle innan vi satte igång med organisering av förrådet. En liten sväng förbi Lelles föräldrar blev en skön paus innan vi fortsatte rensningen/organiseringen av sovrummet. Sen var klockan plötsligt dags för mig att åka hem.  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards