Kristin

Alla inlägg den 23 januari 2010

Av Kristin - 23 januari 2010 11:24

Igår kom vi på den briljanta idén att göra milkshake. Jag har fått en sån där riktig mixer av mina föräldrar men inte hunnit använda den, så vad är väl bättre än att göra milkshake vid premiäranvändandet. 

Fredrik tyckte att det var ett ypperligt tillfälle att få användning för alla glasspinnar som bara låg och samla is i frysen. Så sagt och gjort, i med alla glasspinnar och trycka på start-knappen - den surra febrilt men inget hände. Följande konversation följde (J=jag, F=Fredrik):


F: varför funkar det inte?

J: du kanske kan behöva lite mjölk för att få lite glid på det hela

F: nej det ska ju inte behövas

J: jo det kan visst behövas

(vid det här laget börjar Fredrik skaka på mixern för att "hjälpa" till)

F: men det ska ju gå

J: ja OM man har mjölk i 

(efter ytterligare massa skakande)

F: okej då ha i lite mjölk


Sen gick det som på räls =)


Glasspinnarna innan deras "död" =)

  


Fredriks milkshake i färdigt tillstånd. Måste faktiskt erkänna att den var ganska god, smakade lite som en blandning av apelsin och lime typ, fast artificiellt... typ

  


Sen var det dags för mig att göra milkshake. Jga hade ju skrytit med att min milkshake skulle såklart bli riktigt god för jag skulle ju göra den på det riktiga sättet *asg*. Så jag tog fram glass, mjölk och frysta hallon. Hällde allt i och mixa och det såg ju jättebra ut - snygg färg och konsistens! Tji fick jag - den smakade inget!! Totalt smaklös, typ som krossad is med en aning smak av bär.

Här är min smaklösa milkshake:

  


Eftersom det inte gick att dricka shaken som den var så tänkte jag att jag kan lika gärna gå fullt ut nu, för värre kan det inte bli. Sagt och gjort, i med chokladsås, saft och massa socker!! Det blev bättre och det gick att dricka, men det var ju inte så gott som jag hade föreställt mig. Nästa gång ska jag lyckas!!

Finalshaken:

  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards