Kristin

Alla inlägg under december 2011

Av Kristin - 13 december 2011 16:55

Det var en nära-döden-upplevelse i slutet på förra veckan när Röda Faran bestämde sig för att få hjärtstopp. Batteriet hade gjort sitt och det gick inte att få kontakt med Röda Faran.

Efter en liten sväng på skroten kom jag hem med ett nästan nytt batteri och efter en hjärttransplantation (läs batteribyte) helt själv var Röda Faran som ny och jag kände att framtiden var ljus igen   


 

Av Kristin - 11 december 2011 16:29

Nu i helgen har det varit hundmässa och självklart har jag befunnit mig där båda dagarna. Det blir ju så när de olika raserna man är intresserad av visas på olika dagar.

Det blev inga bilder från i lördags men några få idag fick jag till iaf.


Frida visade upp stiliga Berit som tyvärr inte gick vidare. Men söt är hon iaf :)

   


Träffade Morgans uppfödare (cocker spaniel) och tre av hennes uppfödda hundar, bland annat Morgans syster Saga (den svarta snyggingen längst fram)

 

Ängla och Bettan (vet tyvärr inte vem som är vem, dom är så lika hihi)

 

Av Kristin - 11 december 2011 16:26

I lördags var Fredrik och jag på IKEA och köpte en soffa och så åt vi julbord - mums!!!


   

Av Kristin - 6 december 2011 00:45

I fredags efter jobbet åkte jag till Nacka och hämtade Lelle från hennes julfest och så bar det hem till päronens hus som stod tomt under helgen. Perfekt för vår tjej-julkortspyssel-helg. 

Efter en sen fredagskväll lyckades vi ändå vakna tidigt på lördag. Lite frulle i magen och inhandlande av godis och chips så var det dags för julkortspysslandet. Lelle hade varit på Panduro och shoppat loss så det fanns en del att göra. 

Vi lyssnade på julmusik och käkade massa godis och fick faktiskt ganska mycket julkänsla. Tyvärr var det ju ingen snö men "pyromanen" Lelle lyckades få fart på öppna spisen så det blev lite myskänsla iaf.

Efter 5-6 timmar pysslande så tillbringade vi resten av kvällen nerbäddade i varsin fotölj framför TV´n innan det var dags för lite sömn.

Söndagen gav oss en ordentlig sovmorgon vilket var skönt, dock lite stel i kroppen efter nästan 12 timmar i sängen. Lite frulle och så hoppade vi på bussen och gick på Sigtuna julmarknad. Det var lite mysigt men gud vad man saknar snö på en julmarknad!!



Mysiga och varma brasan

 


Bordet fullt med pyssel

 


Massa godis - mums!!

 


Glitterpennor i alla regnbågens färger

 


"Stämpelpennor" och annat behövs när man pysslar

 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards