Kristin

Alla inlägg den 20 juli 2009

Av Kristin - 20 juli 2009 16:02

I helgen som var har jag varit med Lelle på kattuställning i Haninge.

På fredag efter jobbet kom Lelle och hämtade mig och så for vi hem till henne. Efter lite smörgåsar, packande och strykande lyckades vi komma i säng vid halv två.

När klockan ringde kvart i sex på lördagmorgon trodde jag att jag dött och hamnat i helvetet. Gick det att bli tröttare!!??

Klockan sju satt vi i bilen med massa packning och katt och det bar av till Haninge. Efter veterinärbesiktning, incheckning och ordningställande av bur var klockan halv nio och vi var redo för att briljera med Lelles katt Greger.

Vi var förberedda på att det skulle bli långtråkigt med mycket väntan, men man kan nog aldrig vara förberedd på den väntan som är. För att fördriva tiden gjorde vi i stort sett följande: åt mat, gick runt och kollade in stånden där de sålde saker, kollade på katter och sen gjorde vi detta om och om igen.

Runt ett var det dags för Greger att visas fram - det gick galant! Han fick sitt andra cert och blev dessutom nominerad till panelen!!

Efter ytterligare ett par timmar var det dags för panelen, men där blev han tyvärr utslagen.

När klockan var sex fick vi äntligen åka hem, då var vi helt slut. Vi åkte hem och dumpade av allt och sen bar det av till Maxi där vi handla lite och käka på McDonalds för att fördriva tiden. Vi hade bestämt att vi var tvungna att vara vakna till iaf nio innan vi fick sova.


Klockan hav sju på söndagsmorgonen ringde klockan oxh det var dags att gå upp. Samma visa som på lördagen: packa bilen, dra iväg, veterinärbesiktning och incheckning, iordningställande av bur, väntan, väntan, väntan och lite till väntan. När det var dags för Greger att visas upp gick det bra. Han fick sitt sista cert och blev därmed Champion!!! Tyvärr gick han inte vidare till panelen men vi var glada iaf.

Sen var det massa mer väntan innan vi fick åka hem klockan fem.


Vi var båda överens om att det var jättetrevligt att träffas men att det inte var lika roligt att tillbringa en helg där mestadels av tiden bestod av väntan... hahaha... =P

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards