Kristin

Alla inlägg under januari 2011

Av Kristin - 13 januari 2011 17:21

Mina föräldrar heter Matz och Mia, eller egentligen heter min mamma Anna-Marie, men det har förkortats till Mia.

Mamma kommer från Norge och pappa från Sverige, så jag är 50-50.

Pappa jobbade som steward på SAS och gick i tidig pension förra året. Mamma jobbar som flygvärdinna på SAS och ska gå i tidig pension nu i mars.


Min pappa har ett temperament som heter duga och går igång på allt och skriker så taket lyfter samtidigt som han i nästa sekund är glad som en lärka och skrattar och sjunger.


Min mamma är ganska bestämd och vet vad hon vill och allt ska helst göras på hennes sätt. Så när jag behöver hjälp med något så slutar det oftast med att hon gör det åt mig för då blir det bäst *asgarv*.


Gemensamt för mina föräldrar är att de är otroligt snälla och givmilda och de älskar att umgås med folk. Det märks eftersom det ofta hålls middagar och de går ofta på middagar och partyn i både tid och otid.


Sen får jag inte glömma min "extramamma" Kristina, aka Nanny.

Hon är inte en extramamma på det sättet som andra har extramammor/plastmammor. Nanny har inte haft ihop det med min pappa, utan hon jobbade som just nanny (därav smeknamnet) till mig när vi bodde en period i Thailand när jag var liten. Sedan dess har hon varit en i familjen och tagit hand om mig och min lillebror så fort det har behövts.


Summa summarum, mina föräldrar är bäst och jag älskar dem oändligt   


  

Mamma till vänster i bild


  

Pappa, kusinen Jenny och mamma


    

Nanny

Av Kristin - 12 januari 2011 19:16

Hmmm... nu får vi gå långt bak i tiden.

Min kära pappa skulle ju gärna vilja höra att det är han som är min första kärlek, jag är ju pappas lilla flicka   men skämt åsido...

Min första kärlek hette Thomas   . Vi gick på samma dagis så vi lärde känna varandra när vi bara var nåt år. Jag kommer så väl ihåg att han sa att han skulle bli flygkapten och jag skulle bli hans flygvärdinna *skratt*.

När vi var 8-9 år så frågade han chans på mig så vi blev ihop men det höll väl bara nån dag sen tyckte jag att han var för efterhängsen så jag gjorde slut.


Det var min första "kärlek" och vet ni vad... Thomas jobbar idag som flygkapten, han gav aldrig upp sin dröm...

Av Kristin - 11 januari 2011 22:35

Jaha, vi gör det enkelt för oss...jag gör små staplar....


Namn: Kristin Anna Madeleine Lindberger

Född: 810824

Bor: Sigtuna

Familj: Mamma Mia, pappa Matz, lillebror Andreas, pojkvän Fredrik

Bra egenskaper: Glad, positiv, snäll, ordningssam (andra skulle kalla det galet ordningssam)

Dåliga egenskaper: Sockerberoende grande!!, för snäll ibland (har svårt att säga nej), lite lat kanske  


Ja det får räcka så för idag...kort och koncist (stavning?)



Av Kristin - 11 januari 2011 19:24

jaha, då var det dags för mig att anta den stora utmaningen att blogga varje dag i 30(!!!) dagar. Detta cirkulerar bland bloggar och jag är väl en av de sista att hoppa på denna grej men men, bättre sent än aldrig...


Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Mina husdjur

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Ett sista ögonblick

Av Kristin - 10 januari 2011 15:28

...eller rättare sagt det kom över mig på nåt konstigt sätt. Busters säng fick åka ner i källaren. Jag har gått och tänkt och tänkt och tänkt på när det ska kännas rätt för Busters säng att "packas ner", me det har känts bra eller rätt. Tänkte att jag skulle fråga andra hur dem har gjort i samma situation, men aldrig kommit till skott att fråga.

Det är ca 5½ månad sen Buster blev ängel och det har varit en självklarhet att hans saker ska stå kvar som de alltid har gjort. Mat- och vattenskålen försvann efter ett par dagar för det blev för deprimerande att se dem samla damm (det går ju inte att dricka dammigt vatten juh!).

Jag har vid flera, flera tillfällen försökt att känna doften av Buster från hans säng och täcke, men den försvann så fort efter att han försvann. Men när jag stod i källaren med tårarna trillades nerför kinderna, borrade jag in näsan i hans säng och då... DÄR VAR DET!! Ett liten gnutta Busterdoft. Det var tecknet som fick mig att förstå att det var okej att hans säng fick befinna sig någon annanstans än bredvid mattes säng. Och det är ju faktiskt så att han har ju en annan sovplats nu, uppe bland de andra små änglarna  .

Men som tröst så har jag fortfarande hans stora korg med leksaker framme och skulle det bli alltför jobbigt så kan jag bara smyga ner i källaren och hämta upp sängen igen.


  




Av Kristin - 2 januari 2011 21:25

Nu var det plötsligt 2011. Tiden går fort. 

Det har, trots Busters frånvaro, varit en mycket trevlig jul och även nyårshelg.

Julen gick i lugnets tecken med familjen nära.

Helgen innan jul var min lillebror, hans tjej och deras lilla Morgan (cockerspaniel) på besök och den helgen innebar dessutom hundmässan. Det var en av anledningarna till att de kom och hälsade på. Vi var båda dagarna på mässan och kollade in alla snygga vovvar.

Helgen till ära fick vi även låna Diza, så det vara full rulle på hundarna  .


Julaftonsdagen tillbringades hemma hos mina föräldrar med den sedvanliga julgröten. "Nytt" för i år var att min kusin Ine var med oss och firade. Det var så trevligt att ha henne hos oss. 

Julaftons eftermiddag/kväll tillbringade vi hos Fredriks föräldrar och det var så lugnt och skönt. Vi tittade på Kalle Anka och åt julbord och bara myste.

Resten av julhelgen tillbringade jag väldigt mycket tid hos mina föräldrar och bara slappade och åt god mat.


Nyårsafton hade jag bestämt mig för att den skulle firas i lugn och ro, men så blev det inte. Vi skulle haft en liten intim middag, ca 5-6 pers, hos en kompis men det slutade med att vi var 13 st till middag och under kvällen ramlade det in fler folk. Så det blev inte så lugnt som jag räknat med, men men, det var trevligt iaf  .

Vi tog taxi hem kl åtta på morgonen(!!!) och tillbringade mestadels av gårdagen i sängen och bara sov och tittade på TV - jätteskönt!

Idag har vi tagit det ganska lugnt oxå, jag har städat lite och nu på kvällen har vi haft Fredriks föräldrar och syster över på fika. Det var mysigt att bara sitta och babbla massa och fika.


   

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards