Kristin

Alla inlägg under maj 2012

Av Kristin - 1 maj 2012 21:50

Idag har Fredrik och jag varit ute hela dagen. Vi startade dagen på Farbror Blå med lite mat och dricka och satt där i över 2 timmar i solen - det var jätteskönt!!




Vi gick vidare till Våfflan för att köpa glass och men efter att ha stått i en 15 m lång kö i 10 min utan att rört oss en cm gav vi upp och åkte till mina föräldrar och sa hej en snabbis.

Vidare till Fredriks föräldrar, där vi satt i eftermiddagssolen och njöt innan vi avslutade kvällen på Bryggeriet med lite mat - mycket gott!!


   


Imorn ska vi ligga i baden-baden stolarna och glassa    

Av Kristin - 1 maj 2012 20:35

... men mer ska fixas.

Nu har iaf baden-baden stolarna kommit på plats, jag har köpt några fina lyktor och blommorna har fått flytta ut igen (fast jag tror att jag tagit död på dom...vi får se om dom tar sig...)


     

Av Kristin - 1 maj 2012 10:20

... det har väl gått lite sisådär....

Men om jag ska se positivt på det hela (vilket jag bör göra) så har jag iaf börjat äta lite nyttigare genom att jag har bytt ut vissa saker mot nyttigare alternativ. Jag har även blivit bättre på att ta trapporna istället för hissen, fast jag borde kanske ta trapporna lite oftare än vad jag egentligen gör MEN jag tar iaf trapporna och det är det som räknas.

Det här med träning och promenader då...öööhhh va e det??? Jag har varit skitdålig på det om man bortser från rundan i helgen med Lelle.


Nu ska jag iaf ta tag i det här lite bättre och har därmed bestämt mig för att börja hålla koll på vad jag stoppar i mig med hjälp av viktväktarna. Jag har inte tänkt att banta utan det är mer för att få ett hum om vad jag äter varje dag och för att få in en rutin av nåt slag.


Jag har dessutom börjat äta mina "anti-socker"-tabletter igen, så då kanske jag kan sluta svulla i mig godis VARJE dag.

Dom heter LOSE IT och finns på gymgrossisten. Så här står det på deras hemsida:


Unikt fettförbrännare komplex som dessutom minskar hungerskänslor och sparar muskulaturen.

Lose It Mealtime som är en unik 24-timmars fettförbrännare helt fri från ämnen som stressar kroppen eller ger andra ovälkomna bieffekter. Varje gelkapsel innehållande ett avancerat komplex av ämnen som verkar synergiskt för en kvalitativ viktminskning.

Lose It Mealtime verkar termogent, blodsocker- och aptitreglerande, samtidigt som produkten stimulerar ämnesomsättningen och minskar nivåerna av kortisol.


 


Jag är ju inte ute efter att gå ner massa i vikt utan att bli av med mitt hysteriska sötsug och detta är det enda som har funkat hittils. Jag har testat alla tips och trix, som att dricka vatten, äta frukt, ut å gå bla bla bla... och jag har testat nåt jag köpte på en hälsokostaffär som skulle dämpa sötsuget - bullshit! Det hjälpte inte ett skit... Så fick jag tipset om dessa och dom funkar så då kör jag på det =)


Nu ska jag snart väcka gubben och se vad vi ska hitta på idag när vi e lediga =)

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5 6
7
8 9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards